דחוף,תעזרו לי להוריד את החום (38.5) לאישה בת 73!!

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/01/2013 | 20:26 | מאת: נלי

דחוף,תעזרו לי בבקשה להוריד את החום (38.5) לאישה בת 73!!!! שבת שלום לכם. מקווה בתמיכת אינטרנט עכשיוית. אימי בת 73 ו מ אתמול היא הירגישה לא טוב ו היום יש לה כבר חום 38.5 . היום שבת ואני לא מצליחה להשיג נציגים של מוקד חירום,לכן פונה לפורום. בבית יש לנו ROCASET PLUS ו KLARIDEX. האם אפשר לאישה בת 73 להוריד את החום באחת מהתרופות? מה עוד יכול להורדת את החום? אשמח על התשובה המהירה. P.S. יש אפשרות להתקשר לנייד שלי - 0528976480 ו גם לשלוח דואר אלקטרוני - [email protected] תודה מראש, נלי

19/01/2013 | 10:48 | מאת: אביבה

תגידי את באמת לא יודעת איך מורידים חום? לא שמעת על אקמול אופטלגין וכו ,מה זה החוסר ידע הזה והפניה הנואשת לאינטרנט. אם אמך בת73. את בטח בת 30-40 ,אז מעודך לא נתקלת במצבי חום?בושה בשבילך

19/01/2013 | 13:06 | מאת: נלי

קודם כל לא עונים בצורה לא מנומסת בפורום שמיועד לשאלות. דבר שני,מדובר על גיל מסוכן ו רגיש למחלות ו אני לא מתחום רפוא,לכן פניתי,אבל לא ציפיתי לקיבל יחס לא מנומס. דבר שלישי,אני כתבתי שמות של התרופות שישנן בבית ו אם קוראים את הודעה ,מבינים שצריך להמליץ מהתרופות שנמצאות בבית,כי בית מרקחת בשבת סגור. אם את מתרגזת על כל השאלה,על תנהלי את הפורום! בושה וחרפה לשלוח תשובות לא מנומסות ותוקפניות כאשר מדובר על הבריאות של בן אדם בגיל הזהב.

19/01/2013 | 13:13 | מאת: נלי

קודם כל לא עונים בצורה לא מנומסת בפורום שמיועד לשאלות. דבר שני,מדובר על הגיל מסוכן ו רגיש למחלות ו אני לא מתחום רפואי ,לכן פניתי,אבל לא ציפיתי לקבל יחס לא מנומס ותוקפני. דבר שלישי,אני כתבתי שמות של התרופות שישנן בבית ו אם קוראים את הודעה מבינים שצריך להמליץ מהתרופות שנמצאות בבית,כי בית מרקחת בשבת סגור. אם את מתרגזת על כל שאלה,על תנהלי את הפורום! בושה וחרפה לשלוח את תשובות לא מנומסות ותוקפניות כאשר מדובר על הבריאות של בן אדם בגיל הזהב.

נלי שלום, הפורום לא פעיל בשבת לכן לא יכולתי לענות לך. מכיוון שמדובר בפורום פתוח כל אחד יכול לרשום תגובה, אביבה אינה מנהלת הפורום, אלא אורחת כמוך. לגבי שאלתך, אם מדובר רק בחום, ומצבה המנטלי תקין, ניתן להיעזר בתכשיר להורדת חום שיש בבית. אם יש הרעה במצבה, כדאי לגשת למוקד חירום. מבין התרופות שהזכרת רוקסט פלוס מכילה paracetamol, שמשמש להורדת חום. חשוב לקרוא את העלון לצרכן ולוודא שאין לה מצב רפואי שאוסר שימוש בתכשיר. לידיעתך, חומר פעיל כמו ibuprofen גם משמש להורת חום (גם כאן,חשוב לקרוא את העלון לצרכן). מקלחת פושרת (לא קרה), ורטיות קרות על המצח גם יכולים לעזור. שבוע טוב ובריא, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות