entumin 40m"g

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

18/01/2013 | 19:36 | מאת: נוהם

לאחרונה יש החמרה במצב הבראותי חרדה מתמשכת עד התקפי פניקה בזמן מקלחת רצון להגיע למיון לקבל עזרה. במרפאה שאני מטופל הרבה שנים נתנו לי תרופה "זמנית"בשם entumin חל שינוי לתובה אבל מאוד מבוהל מתופעות לוואי שקראתי בויקיפדיה שנחשב למקום אמין אני בן 49 מטופל זפרקסה 10m"g קלונקס ויפקס75xr יש לך עצה בשבלי?תודה

שלום, לא ציינת כמה זמן אתה כבר נוטל את התרופה entumin, אבל לטענתך אתה מרגיש בשיפור, וזה סימן טוב. אתה צריך להיות עירני לכל תופעה חריגה שאתה מרגיש ולשתף בכך את הרופא המטפל בך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות