פלוטין עם פיקו-סלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/12/2012 | 11:39 | מאת: ירון

הי בן 28. אני נוטל פלוטין 40 מ"ג ליום, אמור להתחיל בהכנה לקולונוסקופיה ממש עוד יום שימוש בפיקולקס (פיקו סלקס). ראיתי שיש התנגשות בין רכיב אחד מהתרופה לבין הפלוטין, רציתי לדעת אם זה רציני. והאם מספיק לא ליטול פלוטין בימים שאני לוקח את התמיסה. תודה דרך אגב אם יש משהו אחר שמתאים להכנה לקולונוסקופיה ללא התנגשות בכלל אשמח לשמוע להבא.

ירון שלום, לא מדובר באינטראקציה משמעותית שיש לה השפעה מעבר ליום השימוש בפיקו-סלקס. לגבי הפסקת טיפול בפלוטין, זה רק בהתייעצות עם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות