כדור synthroid

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/12/2012 | 16:14 | מאת: אבי

קבלתי את הכדורים לטיפול בתת פעילות בלוטת מגן בעלון המצורף כתוב שהם מתוצרת ארה"ב לפי כתבה בynet נאמר דרשו רק תוצרת קנדה האם זה משמעותי? והאם קיים הבדל?

אבי שלום, איני מכירה את הכתבה ולכן אני לא יכולה להתייחס אליה. אם אתה יכול לשלוח לי לינק לכתבה, אשמח לקרוא אותה. לגבי טיפול תרופתי בתת פעילות של בלוטת התריס, חשוב לעשות בדיקות דם מס' שבועות אחרי תחילת הטיפול כדי לוודא איזון של פעילות הבלוטה. ברגע שאתה מאוזן על תכשיר מסוים, ואין לך תופעות לוואי, חשוב לא להחליף לתכשיר אחר, מחברה אחרת, כי אז יש סכנה שהאיזון יופר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות