נטילת פרוברה בהנקה.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/12/2012 | 17:43 | מאת: שושי

שלום וברכה! בעקבות אבחון הסטרוסקופיה התגלתה שארית קטנה של שליה ברחם, בעקבות כך הופננו לבי"ח ע"מ לבצע הסטרוסקופיה ניתוחית. בביה"ח בוצע אולטראסאונד מקיף כאשר לפי הממצאים לא נצפתה זרימת דם בדבר החשוד כשארית (ההפניה לביה"ח היתה כחודשיים לאחר האבחון). אשר על כן החליט הרופא המנתח לא לבצע את הניתוח אלא הוא נתן מרשם לגלולות פרוברה (provera) למשך חמישה ימים למרות שאני מניקה באופן מלא.לקחתי את הגלולות שלושה ימים, אך לאחר עיון בעלון לצרכן התברר כי אין ליטול תרופה זו בהנקה. האם להמשיך ליטול את הגלולות? האם באמת יש סיכון בנטילתן? תודה רבה!

שושי שלום, התרופה נחשבת בטוחה בהנקה בתנאי שנרשמה ע"י רופא שמודע לרקע שלך ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות