קרדילוק ואשכולית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/12/2012 | 15:35 | מאת: ורדה

שלום ליאת אני נוטלת 2\1 כדור קרדילוק בבוקר. האם יש לחומר שבכדור אינטרקציה לא טובה עם אשכולית? מחכה לתשובתך ורדה

ורדה שלום, אין אינטראקציה בין קרדילוק לבין אשכולית. מיץ אשכוליות מתנגש עם מספר תרופות וכדאי תמיד לוודא שאין אינטראקציה (במידה ואת נוטלת תרופות נוספות). ליאת

06/12/2012 | 22:01 | מאת: ורדה

תודה ליאת על התשובה המהירה. מעונינת לשאול עוד שאלה. בעלי נוטל: נורמיטן 50 מ"ג דיזיטיאזיד 12.5 מ"ג מיקרופירין 75 מ"ג ואלפוזוסין 10 מ"ג האם האשכולית משפיעה על התרופות האלה? תודה ורדה

מנהל פורום תרופות ורוקחות