דלקת עיניים בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/12/2012 | 17:53 | מאת: מעין

אני בשבוע 27 האם יכולה לטפטף טיפות וי- זולין העין מציקה ומפרישה תודה מעין

מעיין שלום, השימוש בתכשיר זה בהריון ייעשה רק בהמלצת רופא, ורק אם התועלת עולה על הנזק הפוטנציאלי (אין מספיק מידע לגבי בטיחות השימוש בהריון). מכיוון שתכשיר זה אינו יעיל במצב של דלקת בעין, כדאי שבכל מקרה תראי רופא, שיאבחן אותך ואם מדובר בדלקת, שייתן טיפות אנטיביוטיות. עד שתראי רופא, את יכולה לנסות שטיפה של העין עם טיפות של תחליפי דמעות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות