גודש באף אצל תינוק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/11/2012 | 17:10 | מאת: שלי

היי התינוק שלי בן 7 חודשים ומנוזל ומתעטש. אין לו חום אבל יש משהו שאפשר לעשות כדי להקל עם הנזלת? שמעתי שיש מכשיר אדים קרים אבל אני מפחדת להשתמש בו אחרי שקרה מקרה של זיהום אחרי שימוש במים מזוהמים. תודה

שלי שלום, על-פי הוראות משרד הבריאות יש להרתיח את המים שמיועדים לשימוש במכשירי האדים (כמובן שצריך לתת להם להתקרר לפני השימוש בהם). ישנם תרסיסים על בסיס מי מלח או מי ים שיכולים לעזור. ישנם שמנים אתריים לטפטוף על סדין/פיג'מה/מטפחת בד או באדים חמים. יש שמן או קרם למריחה מתחת לאף שמשחררים שמנים אתריים המקלים על הנשימה. ישנם גם תכשירים הומיאופטיים לבליעה או כתרסיס אף. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות