סימפלי הרפס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/11/2012 | 17:57 | מאת: דוידה

שלום לאחר שקיבלתי אדמומית חמה מאד ודוקרת ברקה שמאל, ולאחר שניסיתי את כל המשחות האפשריות, יצאו פצעונים מעטים שהפכו למקום אדום שהאדים יותר והתבהר לפי רצונו החופשי. ובהתאם לאדמומית הרגשתי דקירות כאב . מאחר ולא עבר, פניתי לרופא עור שאמר שזהו סימפלי הרפס, ונתן לי 7 ימיפ לקחת 5 פעמים ביום זובירקס ותרחיץ קאלמין פעמיים ביום. מאחר ואני מרגישה לאחר התרחיץ שכל הזמן מתוח המקום ודוקר מפעם לפעם, ויש לי כאב ראש ברקע, ויש לי מעט בחילה, רציתי לדעת מעט יותר פרטים והבהרהות. כמוכן האם ניתן לקחת דקסמול פוקוס במקביל, והאם ניתן לחפוץ את השיער, ולצבוע אותו. תודה תודה דוידה

דוידה שלום, ניתן לחפוף את השיער במהלך הטיפול. לגבי צביעת השיער, אם הבנתי נכון, הנגעים הם על קו השיער ולכן מחשש לגירוי נוסף עקב מגע עם הצבע, כדאי לחכות עד שיחלפו. אם התכוונת לאקמול פוקוס- ניתן לקחת במהלך הטיפול (אם אין לך רגישות או התווית נגד לאספירין). תרחיף קלמין מרגיע גרד. אם הוא גורם לך לתחושה לא נעימה, את לא חייבת להמשיך למרוח אותו. תוכלי להשתמש בג'ל פניסטיל להקלה בגרד במקומו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות