אוריקל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/11/2012 | 11:51 | מאת: אבנר

שלום רב, האם אוריקל מוגבל לשימוש ל48 שעות בלבד או שניתן להשתמש בו למשך זמן ארוך יותר ? אם מוגבל, האם ניתן לעשות הפסקה לאחר 48 שעות ומתי אח"כ להשתמש בו שוב ? תודה

אבנר שלום, אבקת אוריקל מיועדת לשימוש למשך 48 שעות. זהו בדרך כלל פרק הזמן שלוקח לאנטיביוטיקה להשפיע על הסימפטומים של דלקת בדרכי השתן. אם אתה סובל מצריבה, דחיפות ו/או תכיפות במתן שתן, כדאי שתעשה בדיקת שתן. במידה ומדובר בדלקת חיידקית בשתן, יש צורך לטפל באנטיביוטיקה (בעיקר בגברים) ולכן הקלה על סימפטומים לא מספיקה (זה מה שאוריקל עושה). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות