העלעת תיאבון לילד בן שנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/11/2012 | 12:42 | מאת: יוליה

הילד שלי אוכל נורא מעט, הוא עכשיו בתת משקל האם יש תוספי תזונה להעלעת תיאבון בתוספת אומגה 3? אם כן, איזה? תודה.

יוליה שלום, ישנו סירופ מולטיויטמין של חברת פרמאטון, שנקרא קידי (kiddi). הוא גם משלים לילד את הויטמינים שהוא לא מקבל מהמזון, וגם, לטענת היצרן, משפר תיאבון. תוספי אומגה 3 מגיעים בנפרד, וקיימים מס' סוגים של סירופים (למשל של אלטמן, סופהרב, ד"ר סמואלוב). התייעצי עם רופא על תוספי קלוריות כדי להעלות את משקל הילד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות