כאבים בכף הרגל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/11/2012 | 22:34 | מאת: מיכל

ליאת שלום בחודש האחרון אני סובלת מכאבים בכף הרגל ובשבוע האחרון רגל שמאל התנפחה לי הייתי אצל אורטופד והוא נתן לי ארקוקסיה בלי לצלם את הרגל הוא אמר שיש דלקת אני סובלת מדלקת בקיבה ומלקטוז הרופא נתן לי גם אומפרדקס האם כדאי לקחת את הכדור או לקבל חוות דעת נוספת מאורטופד

מיכל שלום, יש התוויית נגד (איסור) לקחת ארקוקסיה במצב של כיב פעיל או דימום פעיל ממערכת העיכול או כשיש מחלת מעיים דלקתית. אם יש בעיות אחרות במערכת העיכול או היסטוריה של כיב צריך לנהוג במשנה זהירות: להפעיל שיקול דעת של סיכון לעומת תועלת, לתת הגנה לקיבה ( כמו אומפרדקס), ליטול את התרופה אחרי אוכל ולקחת לפרקי זמן מינימליים. אם הרופא מודע לבעיות הקיבה שיש לך ובכל זאת החליט על הטיפול, ואם אין לך אחד מהמצבים שהזכרתי שבהם אסור ליטול את התרופה, את יכולה לקחת את הכדור. אם את רוצה ייעוץ נוסף, פני לרופא משפחה שמכיר את ההיסטוריה הרפואית שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות