לקחתי אדקס ליקווי ג'לס 400

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/11/2012 | 12:37 | מאת: תמר

ביום רבעי לקחתי כדור אחד נגד כאבי מחזור שהיו מלווים בכאבי ראש נוראים גם ביום חמישי לקחתי אחד, וביום שישי זו הפעם האחרונה בשעה 15:00 בערב הרגשתי שהדופק שלי מאוד מהיר ובמהלך היומיים הייתי מאוד מבולבלת ולא מצליחה לזכור כמעט כלום, אפילו פיספסתי פעילות עם הורים בגן של בני מפני שלא קראתי נכון את הפתק ששלחו... היו קצת סחרחורות ותחושה של עייפות לא מוסברת. הבוקר התעוררתי במצב רוח נורא שמאוד דומה לדיכאון לאחר לידה, לא מצליחנ לתקשר טוב עם ילדיי והדמעות יורדות מעצמן. בדר"כ אני אדם מאוד שמח ומלאת אנרגיה וחיוניות. האם זה קשור לכדורים, מה עלי לעשות???

תמר שלום, סחרחורות הן תופעת לוואי יחסית נפוצה של החומר הפעיל באדקס. אין דיווחים על דופק מואץ ודיכאון היא תופעת לוואי נדירה יחסית. ייתכן וגם שינויים הורמונליים הקשורים לווסת תרמו לתופעות אלה. בכל מקרה, אם יש סיכוי קל שהתופעות קשורות לתרופה, כדאי להימנע ממנה להבא ולהשתמש בתכשיר שבעבר לקחת ללא תופעות לוואי. כמובן שאם הדכדוך לא עובר בימים הקרובים, גשי לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות