moxypen forte 500 mg

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/10/2012 | 18:43 | מאת: עלמה

התחלתי לקחת את הנ"ל בגלל ברונכיט, איזה פרוביוטיקה מתאים לקחת עם האנטיביוטיקה הספציפית הזו? תודה ויום יפה.

עלמה שלום, יש כיום תכשירי פרוביוטיקה שמגיעים באריזות של 25 יחידות, ומתאימים לטיפול אנטיביוטי. לדוג': של אלטמן, מכבי קר או סופהרב. אם את נוטה לקבל פטרת וגינלית בעקבות טיפול אנטיביוטי או שאת סובלת מבעיה זו בתדירות יחסית גבוהה, קחי מוצר שמותאם לנשים (הוא יותר מרוכז), ויש בו לפחות 3 מיליארד חיידקים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות