שיעול יבש מתמשך....מעל שבועיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/10/2011 | 15:48 | מאת: צביקה

בן 57. משתעל..לא מעשן ולא עישנתי. רופא משפחה בלי צילום בדק ריאות ונתן לי bromhexine 8 mg 3 כדורים ביום. לוקח יומיים לא עוזר. לפני שנה היה לי אותו דבר ואז נתן לי רופא אחר סירן 200 מתמוסס במים...וזה די עזר. אפשר לשלב את 2 התרופות?

16/10/2011 | 17:12 | מאת: שני כרמי

צביקה שלום. שתי התרופות פועלות באופן די דומה. לא רצוי לשלב אותן יחדיו. נסה אחת מהן ל- 3-4 ימים וחכה לראות את התוצאות. אם לא תהיה הטבה- חזור לרופא. בכל מקרה, הקפד ליטול תרופות אלו אחרי האוכל ולא על בטו ריקה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות