שילוב תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/10/2012 | 15:41 | מאת: נטע

שלום לליאת,אני מטופלת בסרטן שד לאחרונה אני מקבלת שילוב של טייקרב וקסלודה.בנוסף לזה בגלל בעיות של נוירופטיה הנוירולוג נתן לי גאבאפנטין 3 כדורים ליום,התחלתי עם אחד וכעת 3.אחרי כחודש וחצי קראתי באיזה אתר שאם לוקחים גאבאפנטין עם טייקרב צריך להגביר את כמות הטייקרב,הנוירולוג בגלל שלא מכיר את הטייקרב לא אמר כלום,ובאמת החודש לא הייתה תגובה טובה לטיפול הכימי והסמנים עלו, מה את יודעת על זה והאם תוכלי להרחיב מעט

נטע שלום, אני לא מכירה אינטראקציה כזאת. ולא מצאתי איזכורים לאינטראקציה הזאת. אם תוכלי לשלוח לי קישור לאתר שהזכרת אני אשמח לקרוא ולהתייחס למה שכתוב בו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות