בעיות עם הסרוקסט החדש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/10/2012 | 19:23 | מאת: מיקי

שלום, אחי לוקח 10 שנים סרוקסט שיוצר בצרפת. לפני כמה חודשים הייצור עבר לרומניה ותופעות הדכאון מהם סבל חזרו כתוצאה מהסרוקסט שמיוצר ברומניה. האם נבדק ההרכב של התרופה? מה ניתן לעשות? מיקי

מיקי שלום, בארץ רשומים 2 תכשירי סרוקסט, אחד שמיוצר בצרפת ושני שמיוצר ברומניה. אין הבדלים ביניהם גם מבחינת הרכב החומר הפעיל וגם מבחינת הרכב החומרים הלא פעילים, ולכן הסבירות שיהיה הבדל ביעילות הטיפולית היא נמוכה. לא נתקלתי בתלונות דומות. בכל מקרה, כדאי לך לפנות לרופא להתאמת מינון או תכשיר חלופי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות