סלואו דרלין 80 - בעיות השמנה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/10/2012 | 23:37 | מאת: אלי 2

שלום, מזה כמה חודשים אני נוטל סלואו דרלין + אספירין... הסיבה לכך היא 2 התקפות מיגרנה + אאורה שתקפו אותי משום מקום. אני סובל מזה שנים מעודף משקל קל ומשתדל לעשות ספורט לפחות 3-4 פעמים בשבוע בשילוב עם תזונה נכונה (רוב הזמן לפחות). בחודשיים האחרונים שמתי לב לעלייה משמעותית במשקל (כ 7 ק"ג) ללא כל סיבה הנראית לעין... האם יכול להיות שהתרופה גורמת לכך? אשמח לחוות דעתך.

אלי שלום, סלואו דרלין, המכילה את החומר הפעיל propranolol, עשויה לגרום לעלייה במשקל בטיפול ארוך טווח(זאת לא תופעה שבאה לידי ביטוי בתחילת טיפול). איני יודעת לומר אם זאת הסיבה לעלייה במשקל אצלך, ייתכן ותצטרך לשלול גורמים נוספים. ליאת

22/06/2013 | 19:28 | מאת: אני

המובילות שבהם הנוגדות דיכאון אני מניח שכנראה התרופה האטה את המטבוליזם שלך ולכן השמנת

מנהל פורום תרופות ורוקחות