כשרות מאלוקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/10/2012 | 18:50 | מאת: חיים

האם תרחיף maalox plus המשווק בארץ - כשר? אני יודע שיש כשרות לתרחיף maalox תוצרת ארה"ב, אבל לא מצאתי אותו בבתי מרקחת בארץ (האם ניתן להשיגו בארץ?). האם יש תחליף אחר כלשהו (תרחיף המכיל מגנזיום הידרוקסיד ואלומיניום הידרוקסיד) שניתן לקנות בארץ והוא כשר? בזמנו, לפני לא מעט שנים, אני זוכר שהיה אלומג אבל הפסיקו לייצר אותו. תודה מראש על תשובתך.

חיים שלום, עפ"י חברת סאנופי, המשווקת מאלוקס בארץ, אין כשרות למוצרים אלה. כרגע אין בארץ תכשירים נוספים המכילים את אותו הרכב חומרים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות