האם אפשר, באופן חד פעמי , לקחת 20 מ"ג זודורם במקום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/10/2012 | 01:36 | מאת: רחל

כבר 3 שנים כל לילה לפני השינה אני לוקחת זודורם 10 מג. הלילה לא זוכרת אם לקחתי וחוששת לקחת עוד כדור. האם יש סכנה אם אקח כמות כפולה הלילה (זאת במידה ולקחתי קודם) מחכה לתשובה מהירה כי הלילה עובר... לידיעה: אני לא מצליחה להרדם אבל אני לא בטוחה שזה כי לא לקחתי את הכדור היות ומזה כמה ימים קשה לי להרדם עם כדור אחד.

רחל שלום, הפורום אינו פעיל בלילה. אבל כדאי שתדעי שלא מקובל לקחת 20 מ"ג של זודורם. 10 מ"ג זה המינון המקסימלי. הסיכון הוא לבלבול, לעייפות במשך היום, להפרעות קואורדינציה, להפרעות נשימה, וסכנה לנפילות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות