setron

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/10/2012 | 16:41 | מאת: יניב

שלום האם יש תרופה נגד בחילות הריון התואמת לסטרון..? אישתי כנראה אלרגית לפרמין וזה הדבר היחידי שמקל עליה הבעיה היא שהתרופה נינת רק באישפוז במחלקת נשים.... האם יש תחליף טוב ונגיש?

יניב שלום, התרופה setron ותרופות דומות מאותה משפחה מותוות ע"י משרד הבריאות לבחילות עקב טיפולים כמותרפיים או הקרנות ואין לה אינדיקציה לטיפול בבחילות הריון. כתוצאה מכך, אתם תתקלו בקושי לרכוש אותה בבתי מרקחת שאין להם אישור מוסדי (כמו במחלקה בבית החולים) לתת את התרופה גם לבחילות הריון. אם אין תכשיר יעיל אחר שעוזר, צריך להגיש טופס אישור לשימוש בתכשיר שלא להתוויה לה הוא רשום (29ג') למשרד הבריאות. את הטופס ממלא הרופא המטפל ושולח בית המרקחת דרכו אתה מעוניין לרכוש את התרופה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות