כדור ליפיטור 40 מ"ג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/10/2012 | 22:50 | מאת: דוריס

אני נוטלת את הכדור באופן קבע , השבוע קניתי כדורים עם מרשם וגליתי ששינו את הצורה מאובלי לעגול , אני בחו"ל ומודאגת מאד שזה כדור אחר , פוחדת מתופעות לוואי . אודה מראש להתייחסותך !

דוריס שלום, על הצד האחורי של מגשית הכדורים צריך להיות רשום שם התרופה וכך תדעי אם מדובר בכדור אליו את רגילה. ייתכן שיופיע רק שם החומר הפעיל- אם רשום atorvastatin 40 mg מדובר באותו חומר פעיל כמו ליפיטור 40 מ"ג ואין חשש. לעיתים בקופות חולים נותנים תכשיר גנרי (אותו הרכב של חברה אחרת) ואז הכדורים נראים שונה. אם את עדיין חוששת רשמי לי את הכתוב על המגשית ואחזור אלייך עם תשובה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות