כדור אאוטירוקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/09/2012 | 17:21 | מאת: אנה

שלום אני בת 25,שנים מטופלת על ידי כדור אלטרוקסין ומקבלת כדור של 100 ביום,סובלת מתת פעילות של בלוטת התריס.נגמרו לי הכדורים של האלטרוקסין והרופא רשם לי כדור גרמני-אאוטירוקס. התחלתי ליטול את הכדורים ואני כבר כמה ימים סובלת מכאבי ראש. האם זו תופעת לוואי שהיא נורמלית לתחילת הטיפול או שאליי לפנות לרופא בגלל תופעת הכאב ראש? לעצתך אודה.

אנה שלום, למרות שכאבי ראש אינם מופיעים כתופעת לוואי של תכשירים המכילים את הורמון התירואיד, ייתכן ואת חווה יציאה מאיזון עקב החלפה בין התכשיר עליו את מאוזנת לתכשיר של חברה אחרת. לדעתי, בכל מקרה את צריכה לחזור לרופא: אם זה קשור לטיפול, כדאי שתתייעצי עם הרופא לגבי האפשרות לחזור לטיפול אליו את רגילה . ואם זה לא קשור לטיפול, לבדוק מהו הגורם לכאבי ראש ממושכים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות