נוטלת - tritace comp, amoldipine, simastatin

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/09/2012 | 21:38 | מאת: shira

לטיפול ביתר לחץ דם וכולסטרול - בדרך כלל באיזון, לאחרונה היו קצת עליות אבל בטיפול. קראתי לאחרונה שאסור לצום אם נוטלים תורפות נגד לחץ דם (diuretics) מחשש להתייבשות, ובאמת בשנים אחרונות יותר ויותר קשה לי לצום. האם אני אמורה לא לצום? או לפחות לשתות?

שירה שלום, באופן כללי לאנשים הסובלים ממחלות כרוניות כמו יתר ל"ד, לא מומלץ לצום. במצב שבו מטופלים במשתנים כדאי באמת להמנע ממצבי התייבשות. אם חשוב לך לצום, עשי זאת רק באישור הרופא המטפל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות