סובלת ממש

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/09/2012 | 14:57 | מאת: חלי

היי ליאת קוראים לי חלי אני בת 25 ואני סובלת מזה שבוע ככה משלשולים נוראיים, אני כל היום בבית לא יכולה לצאת וזה בעקבות מקרה שתפס אותי לפני כמה ימים שטיילתי עם הבת שלי וכאבה לי הבטן הרגשתי חייבת שירותים דחוף ופשוט לא הצלחתי להתאפק הרבה וברח לי בתחונים הרגתשי נוראה, איך זה קורה ומה אני יעשה...

חלי שלום, מכיוון שמדובר בתופעה ממושכת של שבוע, צריך לשלול זיהום חיידקי. אם סיימת לאחרונה טיפול אנטיביוטי רחב טווח, אם יש צואה דמית או רירית או אם התופעה מלווה בחום, כדאי לגשת לרופא. כמו כן, אם התופעה ממשיכה, גפ כן כדאי לגשת לרופא. באופו עקרוני, רצוי לתת לגוף להתנקות ולא להשתמש בתכשירים שעוצרים לגמרי את היציאות, אך אם מדובר במצב של חוסר שליטה על הסוגר או מצב שמגביל אותך ביציאה מהבית, תוכלי להשתמש בתכשיר כמו אימודיום/סטופיט ש"עוצר" את שרירי המעי ומונע את היציאות. ניתן להשתמש בתוספי פרוביוטיקה ובתכשיר קלבטן כשאת בבית. הקפידי על תזונה שלא מגרה את מע' העיכול : לא חריף/ מתובל/ מטוגן/מוצרי חלב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות