שאלה לגבי שפשפת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/09/2012 | 08:37 | מאת: דוד

יש לי שפשפת ברגליים באזור האיברים המוצנעים. פעם היה בצבא תכשיר בשם "פונגיציט" שמאוד עזר, אין אותו בבתי מרקחת פרטיים. היה גם "פיטריזן" בעל הרכב דומה, וגם הפסיקו לייצר. והיה גם "ספיריט וויטפילד" שגם כן חסר במלאי. למישהו יש הצעות? תודה,

דוד שלום, תכשירים לטיפול בשפשפת שלא חסרים בשוק: קרם נגד פטריות כמו אגיסטן או דקטרין ודומיהם, קרם רדסקין של חברת מורז (טבעי), תכשיר נגד שפשפות של אקילן. אם השפשפת נובעת מפעילות ספורטיבית כדאי ללבוש מכנסון צמוד לרגליים (טייץ- יש גם לגברים) מתחת למכנסי הספורט וזה יכול למנוע את התופעה. ליאת

21/09/2012 | 06:24 | מאת: דוד

שאלתי גם בפורום רפואת עור, ושם אמרו לי שזה לא שפשפת אלא פטרת המפשעה. האם התרופות נגד שפשפת הם אותם תרופות נגד פטרת המפשעה? תודה, דוד.

מנהל פורום תרופות ורוקחות