עקיצות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/09/2012 | 15:56 | מאת: מיטל

שלום, יש לי על העור 4 עקיצות מאוד גדולות לדעתי הן מעכביש. האם משחה בשם טבעדרם יכולה לעזור לי להרגיע את המקום?

מיטל שלום, משחת טבעדרם מכילה מרכיב סטרואידי המקל על מגוון רחב של גירויים ופריחות בעור ומרכיב אנטיפטריתי והיא משמשמת לטיפול בפטרת. זוהי תרופת מרשם ולכן לא אוכל להמליץ על שימוש בה. טיפולים הניתנים ללא מרשם רופא הם: ג'ל פניסטיל, ג'ל טיודנטול, קרם לנקורט, וכדורים אנטיהיסטמיניים כמו לורסטין, לורטדין,אלרג'יקס וזילרג'י. מכיוון שעכבישים מסוימים יכולים להיות ארסיים, היי עירנית ואם יש החמרה, גשי לטיפול רפואי. שנה טובה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות