אדרל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/09/2012 | 12:39 | מאת: חגית

שלום רב הבנתי שאפשר לקבל / לנפק את תרופת האדרל בסניפי ניו פארם האם בכל סניפי הרשת ? יש בידי מרשם ידני וטופס 29 שגם הוא חלקו ידני וחלקו בכתב יד האם טופס זה קביל ? האם התרופה זמינה כעת ואין מצוקת ייבוא ? אודה לתשובתך

חגית שלום, ניתן להשיג בכל סניפי ניופארם תחליף גנרי לאדרל בשחרור מיידי בלבד. זה אותו הרכב חומרים רק בשם אחר. המחסור שהיה לפני חודשיים נפתר ויש מלאי של התכשיר. לגבי טופס 29 ג', לכל מחוז יש נהלים משלו, בחלק מהמחוזות מספיק טופס ידני ובחלק דורשים טופס מודפס. פני לסניף הקרוב אלייך ושם ישמחו לעזור. שנה טובה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות