דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/09/2012 | 21:28 | מאת: איריס

הינני מטופלת בקסנאגיס מזה חודש וחצי לאחר אישפוז של בעיית קיבה ומעיים חשד כל הבדיקות הקלונוסקופיה והגאסטרו תקינות אולםם החלתי בחרדות כרגע אני שותה חצאי כדור של 0.25 כאשר הכדור במינון 0.5 זא שניי כדורים ביום שאלתי היא האם יתכן שהכדור גורם לתופעות של בחילות קשות ימים של עליות במורל וימים של דאון ובכי בלתי מוסבר כולל כאבים בקיבה האם אלו תופעות רציונאליות?

איריס שלום, לקסאנגיס יכולות להיות מגוון תופעות לוואי במערכת העצבים, אך מה שאת מתארת נשמע חריג. אני ממליצה לגשת לרופא לשלול בעיות אחרות או לחילופין לשקול טיפול אחר שנה טובה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות