הרגשת חנק מבוטרקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/09/2012 | 19:29 | מאת: לאה

קיבלתי בוארנס 5 במרפאת כאב בבי"ח כרמל.לאחר שתרופות אחרות, כולל אוקסיקוב ופרקוסט לא הפחיתו את כאבי. לפי כ26 שעות לאחר שהדבקתי את המדבקה, הופיע יובש קשה בפה, שהחמיר עד לקושי בנשימה עד להרגשת חנק.מיד ורדתי את המדבקה, אך החנק נמשך.עוד זמן רב. הרופא שלי במלואים ולמרפאת הכאב נקבע לי טור לעוד 3 חודשים.כמה זמן עלי לחכות עד שלפחות עזר זמנית באוקסיקוד או דבר אחר. אני סובלת כאבים אזים. אודה לכם על תשובה מהירה

לאה שלום, באופן עקרוני, ההנחייה היא לחכות 24 שע' מהורדת המדבקה ועד שימוש בתכשיר אופיאטי (כדוג' אוקסיקוד או פרקוסט) אחר. אם הכאב בלתי נסבל תשקלי לגשת למיון או למרפאה שפועלת בלילה ושם יוכלו לטפל בך תחת פיקוח וניטור של מערכת הנשימה ומערכת העצבים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות