DERMOVAT SCALP O.O5

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/09/2012 | 16:03 | מאת: דליה

שלום . אני כבת 50 ויש לי נשירת שיער בפוני. היתי אצל רופא עור והוא נתן לי את התרופה שרשמתי בכותרת. שכחתי לשאול אותו על ויטמינים למיניהם לשיער. כמו רוטס . בחורה אחת לוקחת ויטמנים , ושהיא מפסיקה. הנשירה מתחדשת . על מה את ממליצה, והאם זה עוזר. הרבה תודות שנה טובה

דליה שלום, התרופה שהרופא רשם לך מטפלת בהתקרחות על רקע אוטואימוני (מערכת החיסון שפוגעת בשיער) ובדר"כ אין לזה קשר לחוסר בויטמינים, אלא למצבי לחץ קיצוניים. מצד שני, הויטמינים אינם מזיקים, ומספקים "מזון" לשערה שצומחת מחדש. נטילת הויטמינים ואח"כ הפסקתם לא אמורה לגרום לנשירה להתחדש, שיער נושר כל הזמן. ישנם מס' תכשירים טבעיים המכילים ויטמינים ומיועדים לטיפול בנשירה כמו: רוטס, מולטי-הייר ופורקפיל . ליאת

04/09/2012 | 20:28 | מאת: דליה

סליחה לא קיבלתי תשובה

דליה שלום, אם לא הייתי ברורה, אז אני אחדד. כל אחד מהתכשירים שציינתי, הוא תכשיר מולטיויטמין ראוי. הפסקת מולטיויטמין לא תוביל לחידוש נשירה. לדעתי, הטיפול התרופתי שקיבלת מספיק לטיפול בהתקרחות הנקודתית. אם בנוסף יש נשירה רגילה, אפשר לקחת מולטיויטמין. מקווה שעזרתי, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות