פלוקנול 150

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/09/2012 | 22:42 | מאת: מודאגת

היי, הלכתי לרופא נשים ובנוסף למשחה ונרות הוא נתן לי 2 כדורים של פלוקנול 150, יש לי דימומים שלא היו לפני כן, מהו הכדור הזה? במה הוא מטפל? (מאמינה שבפיטריות, אבל..) ומה עליי לעשות

מודאגת שלום, התכשיר flucanol 150 מטפל בזיהומים פטרייתיים מסוגים שונים, כולל פטרת וגינלית.לרוב, תכשיר זה אינו גורם לדימומים במינון שאת קיבלת. במינונים גבוהים ובאנשים חולים מאוד היו דיווחים בודדים על נטייה לדמם או לחבורות בעור (לאו דווקא דימומים וגינליים) כתוצאה מירידה ברמת טסיות הדם. לא ציינת אם מדובר בדימום וגינלי, כמות הדם, מצב בריאותי כללי, או אם את אמורה לקבל וסת. בכל מקרה, כשמופיעה תופעת לוואי חריגה צריך לפנות לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות