שימוש באונדציל בבית השחי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/08/2012 | 19:33 | מאת: יואב

שלום יש לי בבית שחי אחד אדמומיות רופאת המשפחה נתנה לי לשים שם במשך שבוע שתי משחות אנטיביוטיות/אנטיפטריתיות לא עזר והיום אפילו האדמומיות מתפשטת יותר הוא אמרה לי להתחיל לשים אנדוציל אבל אני רואה שזה מיועד בכלל לכפות רגלים וזה שורף לי בבית השחי האם זה בסדר שאני שם בבית השחי את האבקה הזו ? האם לא עדיף פשוט להשתמש ב- REDSKIN ? בתודה מראש לעונים

יואב שלום, אכן אבקת אונדציל מיועדת לשימוש על כף הרגל. צריך לבדוק אם הרופאה לא התכוונה למשחת אונדציל. בכל מקרה, אם האבקה שורפת ומציקה אל תמשיך לשים אותה. הטיפול בבעיה תלוי באבחנה: טיפול אנטידלקתי לדלקות עור וטיפול אנטיפטרייתי לפטרת או שפשפת. לדעתי, אתה יכול לנסות להשתמש ברדסקין, גם אם התכשיר לא יפתור לגמרי את הבעיה, יש סיכוי גבוה שהוא ירגיע את האיזור. תכשיר נוסף שאפשר לנסות הוא משחת bepanthen. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות