עצירות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/08/2012 | 20:38 | מאת: עינב

שלום, אחרי מספר ימים של ווירוס בבטן שגרם לשלשולים, בהם לקחתי רק 2 כדורים של אימודיום (בתחילת הווירוס) אני במצב של עצירות. העצירות היא כבר במשך 6 ימים. היום קיבלתי מהרוקח נורמלקס ולקחתי בבוקר כוס מים עם הכמות הרצויה של החומר. אני לא מרגישה שום שינוי ולא הייתה עדיין יציאה היום. האם זה נורמלי? כמה זמן לוקח לתרופה להשפיע? לחכות או ללכת לרופא לקבל כדורים? תודה, עינב

עינב שלום, לתרופה נורמלקס לוקח בין 24 ל-48 שעות להתחיל לפעול ולכן זה נורמלי שעדיין אין תגובה. במהלך הטיפול חשוב לשתות הרבה ואפשר גם לקחת פרוביוטיקה. את יכולה לחכות יום נוסף ולתת לתרופה לפעול, אך אם את סובלת ולא יכולה לחכות את יכולה לגשת לרופא לקבל מרשם או לנסות תכשירים טבעיים שייתכן ויפעלו מהר יותר. ליאת

עינב שלום, חשוב לציין שאם מתפתחים כאבי בטן חזקים ו/או עוויתיים, אם הבטן מאוד נפוחה ואו את מקיאה, צריך לשלול חסימת מעיים ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות