החמרה של הפרעות קשב וריכוז עם ציפרלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/08/2012 | 22:08 | מאת: אמיר

שלום רב, אני גבר בן 27 הסובל מהפרעות קשב וריכוז וכמו כן מחרדות, בעבר נטלתי ריטלין אשר אף החמיר לי מצד אחד את החרדות אך שיפר את מצב הקשב והריכוז, הפסקתי עקב התקפי חרדה קשים שתקפו אותי וכעת אני נוטל ציפרלקס, אני שם לב שכבר תקופה מאז הנטילה אני מרגיש ממש מבולבל, חסר קשב וריכוז בצורה קשה, קשה להיזכר בדברים..... האם אלו תופעות אופייניות לציפרלקס?והאם יש לי מה לעשות בנידון?ניסיתי לרדת במינון של הציפרלקס לחצי כדור וישר התחילו לי לחצים בחזה וחרדות למרות שהיה שיפור ניכר ברמות הריכוז והזכרון....

20/08/2012 | 22:28 | מאת: שני כרמי

אמיר שלום. מדבריך עולה כי אתה לא מאוזן תרופתית ולכן, אוכל רק להמליץ על מעקב רפואי קבוע וצמוד, ע"י רופא מומחה. אנא, אל תערוך שינויים בטיפול התרופתי מבלי להתייעץ תחילה עם הרופא. תרגיש טוב.

21/08/2012 | 19:30 | מאת: אמיר

רשמת נראה כי אתה לא מאוזן תרופתית, תוכלי להסביר למה כוונתך?ומה היית ממליצה במצב כזה?

מנהל פורום תרופות ורוקחות