סרוקסט ודיאטה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/08/2012 | 14:01 | מאת: אורנית

שלום רב, אני נוטלת כדור סרוקסט מזה שנים רבות.בעבר השתמשתי בחצי כדור ולאחרונה אני נוטלת כדור שלם.כמובן בליווי רפואי. שמתי לב שעליתי במשקלי ונרשמתי לקבוצת תמיכה להורדה במשקל.האם ניתן באמצעות הרגלי תזונה נכונים לרדת במשקל על אף נטילת התרופה?

09/08/2012 | 14:40 | מאת: שני כרמי

אורנית שלום. קשה לצפות את תגובת הגוף ולכן תצטרכי לנסות. באופן עקרוני, ההמלצה היא להגביל את הצריכה הקלורית (לשמור על תזונה מאוזנת) ולהעלות את ההוצאה הקלורית (לבצע פעילות גופנית), כדי לשמור על משקל גוף תקין. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות