תופעות לואי?אלרגיה?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/08/2012 | 22:47 | מאת: מרים

קבלתי מןקסיוויט כדי למנוע דלקת אחרי מספר שעות התחלתי להרגיש שרפה ברגלים אחרי הגלולה השניה השרפה התפשטה לכל הגוף כולל בית החזה נשימה וכו החלט לא להמשיך עם הגלולה ובה חזרתי לעצמי אנני יודעת אם זן אלרגיה תופעת לואי ומה לומר לרופא בפעם נוספת שאולי אקבל אנטיביוטיקה יש לציין שלפני מספר שנים קבלתי תרופה אנטיביוטית אחרת והפעם סבלתי מכאבי בטן איומים אחרי מספר ימים וגם בפעם הזאת החלט להפסיק ולאט לאט הרגשתי יותר טוב

08/08/2012 | 10:12 | מאת: שני כרמי

מרים שלום. לא לגמרי הבנתי את הפרטים בתיאורך וכן את השתלשלות הזמנים, אך מדבריך נדמה שאכן חווית תגובת יתר אלרגית למוקסיויט (AMOXICILLIN). את בהחלט צריכה לציין זאת בפני כל רופא כאשר יירשם לך שוב טיפול אנטיביוטי. נדרשת ממך זהירות מיוחדת כאשר מדובר באנטיביוטיקות ממשפחת הפניצילינים. כאבי בטן כתוצאה מנטילת אנטיביוטיקה, הם לרוב, לא תופעה אלרגית אלא תופעת לוואי שכיחה מאוד של הרבה סוגי אנטיביוטיקה. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות