קלונקס במינון נמוך מאוד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/10/2011 | 23:22 | מאת: יאיר

שלום.האם לקיחת קלונקס במינון 0.25 מ"ג (חצי כדור) במשך 3 חודשים רצוף יום יום תגרום להתמכרות המוח לתרופה וקושי משמעותי להפסיקה?

14/10/2011 | 09:18 | מאת: שני כרמי

יאיר שלום. נטילת קלונקס בכל מינון לאורך תקופה, עשויה לגרום לתלות של מע' העצבים בתרופה. אולם, מפני שאתה נוטל את התרופה במינון מינימלי ולאורך תקופה "גבולית" מבחינת התמשכותה, סביר שתסבול פחות מתלות ושגופך יוכל להתרגל לאי-נטילתה באופן "חלק" יחסית. תופעות הצפויות עקב הפסקת התרופה- שינוי במצב הרוח והפרעות בשינה. בכל מקרה, אל תפסיק את השימוש בתרופה מבלי להתייעץ ברופא.

מנהל פורום תרופות ורוקחות