אתופן או ארקוקסיה, לכאבי מרפק(מחלת הטניסאים)

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/07/2012 | 21:21 | מאת: מירי

מה יותר יעיל?וכמה מ"ג? האם יש אינטראקציה ביניהם לבין אספירין לדילול הדם? תודה רבה!

14/07/2012 | 20:07 | מאת: שני כרמי

מירי שלום, גם אתופן וגם ארקוסיה הן תרופות נפוצות ויעילות לטיפול בדלקת מהסוג שתארת.הסוג הספציפי והמינון נקבע ע"י רופא מכיוון שתרופות אלה הן תרופות מרשם. אספירין היא תרופה אנטידלקתית שפועלת באופן דומה ובמינונים אנטידלקתיים, השילוב בעייתי. המינון שניתן לדילול דם הוא נמוך יותר ופחות בעייתי ואם יש צורך בשילוב, ניתן לשלב.בהתייעצות עם רופא,אפשר לשקול תוספת של תכשיר שמגן על הקיבה מפני נזקים שעלולים לנבוע מהטיפול המשולב. שבוע טוב, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות