המוגלובין נמוך

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/07/2012 | 02:52 | מאת: מוטי

טופלתיבמשך כשבועיים באנטיביוטיקה בשילוב של אתופן במקביל ולאחר מכן בקורטזון למשך שבוע האם שילוב זה יכול לגרום לירידה בהמוגלובין בתודה מראש מוטי ברקוביץ

10/07/2012 | 11:06 | מאת: שני כרמי

מוטי שלום. לא רשמת באיזו אנטיביוטיקה מדובר ובאילו סטרואידים מדובר. כמו-כן לא רשמת מה היתה מחלת הרקע לטיפול. בכל מקרה, גם אתופן וגם סטרואידים יכולים לגרום לפגיעה ברירית מע' העיכול ולדימומים, העשויים לגרום לירידה בערכי ההמוגלובין בדם. אתה צריך להיות במעקב רפואי, כדי לוודא שאין לך דימומים ממע' העיכול. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות