AHISTON

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/07/2012 | 21:02 | מאת: חנן

נטלתי את התרופה בעקבות אבועבות רוח (אני בן 36) כעת הסתימה המחלה אך אנינ מרגש היום גרד האם ניתן להשתמש בתרופה ולפהסיק שרותים או יש צורך ברצף של מספר ימים?

09/07/2012 | 21:41 | מאת: שני כרמי

חנן שלום. אין משמעות לרצף הטיפול בתרופה אהיסטון, בהקשר שציינת. התרופה נועדה לספק הקלה סימפטומטית על תופעת הגרד, כך שאם אינך סובל יותר מהגרד, אין צורך נוסף בנטילתה. לבריאות.

01/08/2014 | 10:52 | מאת: David Nissan

אני משתעל עם לכה מפריע לי להרשם לקחתי פעמיים ביום וזה חלף השאלה אם להמשיך לקחת וכמה פעמים ביום???? תודה מראש

מנהל פורום תרופות ורוקחות