חשק למלוח

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/06/2012 | 12:49 | מאת: ציונה

שלום,שני. אני בת 33 נוטלת באופן קבוע גלולות אורטו ציקלין, סימבקור,אלטרוקסין. לאחרונה יש לי צורך עז במלוח, למשל אני יכולה לאכול שימור שלם של מלפפונים מלוחים. חשוב לציין שאני לא בהריון. תמיד אהבתי חמוצים ודברים מלוחים אך לאחרונה אני פשוט רוצה כל הזמן מלוח. בדיקות דם כלליות תקינות. במה זה יכול להיות קשור ואם אני צריכה לעצור את עצמי,הרי זה בטח לא בריא לאכול המון מלוח?

28/06/2012 | 14:56 | מאת: שני כרמי

ציונה שלום. רצוי שתבדקי את תפקודי הכליות ואת מאזן הנתרן בגופך. אם הכל תקין ניתן לחשוד בשיבושים הורמונליים שהם תוצאה של נטילת הגלולות. בכל מקרה, לא מומלץ לצרוך הרבה מלח. נסי להפחית מצריכת המלח ובדקי שבריאותך תקינה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות