יעוצ סטאטינים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/06/2012 | 05:10 | מאת: סימון

אני בת 70 נוטלת קומדין טמבוקור וקרדילוק לאחרונה יש לי כולסטרול 293 לדיל 191 הדיל 65 היות ו'ש לי בנוספ קוצב ודלקת מפרקים האם אפשר להתאים לי סטאטין שלו מתנגש עמ הקומדין ולא עמ הפרקים הרופא המליץ על ליפיטור. אבל אני חושבת שזה יזיק לי.אודה לך על דעתך.

27/06/2012 | 10:59 | מאת: שני כרמי

סימון שלום. הליפיטור לא אמור להתנגש עם הקומדין. ערכי הכולסטרול שלך גבוהים ודורשים טיפול, במיוחד בהתחשב במחלות הרקע שלך. עשי ניסיון עם הליפיטור. לרוב, תרופה יעילה ובטוחה. בהצלחה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות