סירופ / כדור להקלה מאלרגיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/06/2012 | 12:37 | מאת: רוני אפשטין

שלום שני, רופאת הילדים ורופאת עיניים של קופת חולים מכבי המליצו לתת לבני שהוא בן 12 תרופה להקלה באלרגיה שבאה לידי ביטוי בדלקות עיניים ובפצעים בעור בכל חלקי הגוף. על מה את ממליצה...? בתודה, אבא רוני

26/06/2012 | 14:08 | מאת: שני כרמי

רוני שלום. אם אכן מדובר באלרגיה, אוכל להציע רק תרופות נוגדות אלרגיה הנמכרות ללא מרשם רופא. בטבליות- אלרג'יX, לורטדין, לורסטין, זילרג'י. בסירופ- לורתרים, לורסטין, היסטזין. לבחירתכם, לפי יכולתו של הבן לבלוע טבליות או סירופ. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות