טיפול בתרופה דטרוסיטול

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/06/2012 | 19:31 | מאת: שמעון

שלום רב שני וערב קסום לך אשמח לדעת אם הטיפול בדטרסיטול 4 מ"ג יש קשר לבעיות שנגרמות בגלל הפוזיד 40 מ"ג ס 2 ביום אני סובל מפגיעה באברי המטרה . תודה מראש לתשובתך שמעון

25/06/2012 | 20:51 | מאת: שני כרמי

שמעון שלום וערב טוב. לא לגמרי הבנתי את שאלתך. התרופה דטרוסיטול מיועדת לטיפול בשלפוחית "רגיזה", במצבים של "בריחת שתן", תכיפות ודחיפות במתן שתן וכד'. לא ציינת מה הסיבה בגינה נרשמה לך התרופה. נטילת פוזיד יכולה, במקרים נדירים, לגרום להתכווצויות של שלפוחית השתן ולאי-שליטה על פעילות השלפוחית. מקווה שעניתי לשאלתך, אם לא, אנא חדד. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות