חלופה למוסקול, להרפיית שרירים מכווצים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/06/2012 | 22:19 | מאת: א. שמואל

כאשר נתפס לי הגב אני נוהג לקחת בערב טבלית וולטרן(נוגד דלקת) עם טבלית מוסקול (מרפה שריר) וע"י כך למנוע הידרדרות המצב. למחרת הכאב כלא היה. תדירות השימוש בממוצע אחת ל 2-3 חודשים. לאחרונה המוסקול לא מצוי במדפי בית המרקחת. מה עשוי לשמש כתחליף למוסקול להרפיית שרירי הגב המכווצים ? יוני 2012

20/06/2012 | 23:07 | מאת: שני כרמי

שלום. נכון לעכשיו, אין להשיג בארץ תרופות דמויות מוסקול המכילות גם חומר מרפה שרירים. למציאת חלופה טיפולית עבורך, אנא, פנה לרופא. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות