תמיסת צינק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/10/2011 | 09:56 | מאת: רחל

האם ישנה תמיסת צינק (תרחיץ) לטיפול בילד בן 3 עם גרד אטופי חסר שליטה? אם כן היכן ניתן להשיג?

12/10/2011 | 11:49 | מאת: שני כרמי

רחל שלום. האם רופא עור המליץ לכם על השימוש בתרחיץ זינקי? קחו בחשבון שהאבץ אומנם מרגיע את העור, אך גם מייבש אותו, דבר שאינו רצוי. בכל מקרה, ניתן להשיג את התכשיר בכל בתי המרקחת שלנו, ברשת ניו-פארם. אם תרשמי לי את אזור מגורייך אוכל לוודא עבורך זמינות בסניפינו.

13/10/2011 | 17:40 | מאת: רחל

אני גרה באזור רמת גן. האם ידוע לך על קרם או משחה עם תכונות הצינק (מרגיע גרוד קשה, חרלת) שהוא גם שמנוני? תודה . רחל

מנהל פורום תרופות ורוקחות