שימוש בטרמדקס od100

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/06/2012 | 17:48 | מאת: |שושי

שלום! בגלל כאבים בברך יש לי קשיים בשינה ולכן רופא המשפחה נתן לי לניסיון כדורי טרמדקס od 100הוא אמר לי שיתכן ותהייה לי סחרחורת בבוקר ואכן בפעם הראשונה התעוררתי עם סחרחורת ואף הקאתי ולא רציתי יותר לקחת אותה אולם ניסיתי שוב ושוב אבל הבוקר התעוררתי עם סחרחורת ובחילו ועד עכשיו הקאתי מס' פעמים האם ידועה תופעה שכזו ? תודה שושי

16/06/2012 | 23:25 | מאת: שני כרמי

שושי שלום. סחרחורות, בחילות והקאות הן מתופעות הלוואי השכיחות ביותר של נטילת טרמדקס (TRAMADOL). אם התופעות מטרידות ולא משתפרות, עלייך לשוב לרופא להתייעצות מחודשת. תרגישי טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות