מרווח בין נטילת כדורי הרגעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/06/2012 | 04:09 | מאת: תמר

רציתי לדעת כל כמה זמן מותר לקחת כדור הרגעה במידה ומדובר במינונים נמוכים:כמו חצי לוריוון או חצי קסנקס? האם אפשרי לאחר מספר שעות שההשפעה פגה לקחת עוד חצי כדור במידה והחרדה תוקפת?

15/06/2012 | 09:02 | מאת: שני כרמי

תמר שלום. מדובר בתרופות מרשם והמינון צריך להיקבע ע"י הרופא שרשם לך את התרופות. באופן עקרוני- לוריוון ניטלת עד 2-3 פעמים ביום, לפי הצורך. קסנאגיס (טבליות רגילות)- ניטלת עד 3 פעמים ביום, לפי הצורך. קסנאקס (טבליות בשחרור מושהה)- ניטלת פעם אחת ביום. שוב, אם המינון הטיפולי שהומלץ לך לא ברור- יש לפנות לרופא לברר זאת. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות