תרופות לחרדות ולפתיחת התאבון.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/06/2012 | 11:15 | מאת: חניתה

שלום, רציתי לדעת האם יש תרופה נגד חרדות כתוצאה מבעיה רפואית שגורמת לי גם לחוסר תאבון, והאם יש תרופה ללא התמכרות או תופעות לוואי. תודה

14/06/2012 | 17:26 | מאת: שני כרמי

חניתה שלום. צר לי, אך לא לגמרי הבנתי את שאלתך. אנא, חדדי אותה ואנסה לענות. באופן כללי לגבי תרופות נוגדות חרדה- לא כולן גורמות לתלות. זה תלוי במנגנון הפעולה שלהן. לגבי תופעות לוואי- לכל תרופה יתכנו תופעות לוואי. תופעות הלוואי יכולות להיות מסוגים שונים, בדרגות חומרה שונות וגם משתנות בין מטופל למטופל. לבריאות.

מנהל פורום תרופות ורוקחות